Bel ons
+31 (0)85 086 63 01
Mail ons
info@accoriszm.nl
Adres
Bredewater 26, 2715 CA Zoetermeer

 
 

 

SPaRCC is GRC+ applicatie (Governance Risk & Compliance) die u in staat stelt de gehele organisatie te sturen en te beheersen. SPaRCC staat voor: Structuur, Performance, Risk, Control en Compliance.

SPaRCC kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Uw processen op een efficiënte manier in kaart brengen? Uw performance indicatoren monitoren? Uw Risico’s en maatregelen beheersen? Wilt u zien dat u voldoet aan bepaalde wet- en regelgeving? SPaRCC kan dit voor u inzichtelijk maken en helpen uw organisatie te sturen en te beheersen. U kunt stellen dat SPaRCC uw AO/IC (administratieve organisatie en interne controle) moderniseert en uw organisatie in control is.

SPaRCC gaat uit van uw organisatiestructuur, processen, performance indicatoren, risico’s, maatregelen en wet- en regelgeving. Door de werkwijze van SPaRCC te volgen bent u efficiënt in staat om uw processen, risico’s en performance indicatoren in kaart te brengen en hier effectief op te sturen door de maatregelen die u hiervoor heeft getroffen te controleren. De controle kan u laten uitvoeren in een apart testprogramma die ontwikkeld is vanuit de gedachte van een accountantscontrole. Na implementatie heeft u sterk fundament gelegd voor de interne controle.

 

Inloggen SPARCC

Heeft u een SPaRCC account klik dan hier om naar het inlogscherm te gaan: Inloggen SpaRCC

Heeft u interesse of wilt u een demo? Dan kunt u via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.